Als u zoekt op datum ziet u alle mogelijkheden op de door u gewenste dag.

Toelichting:

 

  • Administratief huwelijk/partnerschap is een eenvoudige ceremonie met alleen het bruidspaar/partners en max. 4 getuigen. Wilt u toch 4 gasten extra meenemen? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan bekijken wij de mogelijkheden. 
  • Voor huwelijken/partnerschappen op woensdag in de trouwzaal graag telefonisch contact opnemen. Dit vanwege de Markt op woensdag op het Raadhuisplein. 
  • Heeft u een Paswijzer? Dan komt u in aanmerking voor een gratis ceremonie in de trouwzaal op dinsdag tussen 9 en 17 uur. U kunt dit niet digitaal reserveren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.
  • Gratis ceremonies zijn alleen mogelijk als één van de partners inwoner is van de gemeente Waalwijk. LET OP: dit is een zeer eenvoudige ceremonie die voltrokken wordt aan de balie. Alleen met het bruidspaar/partners en max. 4 getuigen. Meer gasten zijn niet mogelijk. 

 

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten